fbpx

Maak je seks van jou!

Een ontdekkingsreis in 5 keer

van 800,- voor 750,-

 • Uit de sleur

 • Word weer speels en sexy

 • Voel je plezier

 • Overwin jezelf

 • Laat je nieuwsgierigheid wakker worden

Gratis ontdekkingsgesprek

30 minuten (Beeld-of gewoon bellen)

Bodyscan

Je lichaam vertelt

Intimiteitscoaching

Dieper dan je lichaam

Orgasmic yoga coaching

Voel meer genot

Bekken release - Deep tissue massage

Het mag weer stromen

Orgasmiciteit

Word meester van je adem

Stromen en verbinden, in jezelf en met de ander

Dat is een diepe wens, en ik hoor m heel vaak 😉. Je bent nieuwsgierig naar wat er te beleven valt in het rijk van aanraking, seksualiteit en intimiteit.
Maar het lukt je niet goed om vrijelijk en impulsief je verlangens te volgen. Om echte fijne ‘zin’ te voelen, in afstemming.

In dit traject bij Arati kun je dat helemaal uitvogelen.

Waar hou je van en wat maakt je nieuwsgierig? Als je in staat bent om je nieuwsgierigheid te voelen kriebelen naast je angst om dit pad op te gaan, dan is dat een heel gezonde spanning waarin je veel gaat ontdekken.

Je gaat samen met Arati onderzoeken wie jij bent in je seksualiteit, hoe je kunt leren om voluit te genieten en plezier te maken: op een veilige en integere manier. Afhankelijk van jouw persoonlijke vragen word er samen besloten welke vormen van werken het fijnst zijn. Deze vorm van lichaamswerk en coaching kent er tientallen.

Wat gaat er veranderen?

 • Je zult bewust leren aanwezig te zijn en bij jezelf in je intieme en seksuele ontmoetingen,
 • je zult je speels voelen en blij zijn met je lichaam
 • je zult je ‘ja’ en je ‘nee’ kunnen herkennen en uiten
 • je zult veel meer inzicht in jezelf en seksualiteit hebben
 • je zult je sexy kunnen voelen en durven delen, wetende waar je van houdt

Jouw investering: € 750,-

Het traject

Dit traject bestaat uit 5 sessies, inclusief tussentijdse email- of telefonische coaching. Aan het eind van iedere sessie krijg je haalbare en leuke oefeningen om thuis direct mee aan de slag te gaan.

Desgewenst kan een deel van de sessies online plaatsvinden.

Voorafgaand aan het traject krijg je een gratis ontdekkingsgesprek en kan het goed zijn om een eerste, losse intakesessie te boeken, afhankelijk van jouw situatie.

Afspraken liggen dichtbij elkaar en binnen 4 maanden ronden we af.

Jouw investering: € 750,-

NB.: het is mogelijk dat, afhankelijk van jouw proces, er nog thema’s zijn blijven liggen, of je bent nieuwsgierig naar méér geworden na de 5 sessies. Dan kunnen we in overleg, kijken hoeveel sessies je nog nodig hebt en in welke vorm. 

In deze sessies heb ik mezelf en mijn lichaam opnieuw ervaren. Het gaf verwondering, vrijheid en plezier in het ontdekken van mezelf, vrouw zijn en mijn sensualiteit. 

Ik vind dat je een hele fijne plek, bedding creëert. Een plek waarin ik me heel vrij, veilig en gezien voel. Je voelt goed aan wat nodig is en je inspireert om te spelen! Te gaan voelen en spelen buiten de comfort zone!

Arati geeft je heel veel ruimte om te ontdekken hoe groot je fysieke en psychische ruimte is voor intimiteit, en daagt je uit de grenzen daarvan te verkennen. Daartoe creëert ze veiligheid, enerzijds door haar grote hart en acceptatie van alles wat zich aandient, anderzijds door heldere afspraken. Arati is gepassioneerd en enthousiast.

Wij hebben Arati als een gevoelige en kundige professional ervaren. Ze heeft een scherp observatievermogen en heeft ons enorm geholpen om onze intimiteit en seksualiteit weer tot leven te brengen.

‘Jee, wat heb jij een talent om ieders eigenheid te verstevigen en te respecteren, ik voel me zoveel meer blij met mezelf en mijn partner!’

Ik kon niet door een diepe seksuele conditionering heen breken. Ik was er van overtuigd dat ik “dood” was qua gevoel en dat genieten van seks en mijn lijf dus voor mij niet was weggelegd. Met Arati overwon ik dat!

Bij Arati ben ik echt helemaal welkom met alles van mij, mijn gedachten, schaamte, gevoelens. Niks is gek en ze werkt zo mooi vanuit liefde en compassie, ik voel me geheeld.

Ârati

Arati biedt off- en online sessies en workshops aan als somatisch seksuologisch coach en trainer. Ze begeleid mensen om hun issues rond seksualiteit te onderzoeken en te helen, hun nieuwsgierigheid te omarmen en weer vrij en genotzalig te worden.

Sorry. Dit formulier accepteert geen nieuwe inzendingen meer.

 • Laten we elkaar ontmoeten in het ontdekkingsgesprek. Na het invullen van dit aanmeldformulier ontvang je een link naar mijn agenda om jouw gesprek in te plannen. Je bent heel welkom.

 • Laten we elkaar ontmoeten in het ontdekkingsgesprek. Na het invullen van dit aanmeldformulier ontvang je een link naar mijn agenda om jouw gesprek in te plannen. Je bent heel welkom.