fbpx

TOUCH

Stop het smachten en ga ontvangen!

Een gratis driedaagse om je ‘juice’ weer wakker te laten worden

7 juni ~ 9 juni – 11 juni 2021 ~ 18:30 uur

en ik ontvang de éénmalige bonus

  • Laat je inspireren en verrassen

  • Dieper dan een massagecursus

geen zin in seks

Touch!

Stop het smachten en ga ontvangen, zelfs als je geen partner hebt!

Een gratis driedaagse om je ‘juice’ weer wakker te laten worden * met eenmalige bonus ‘Maak de Touch Map van je eigen lichaam’

Hoe vaak gebeurt het jou dat je een ‘gemis’ voelt, zeker als het gaat over intimiteit en liefdevolle aanraking? Over het voelen van ‘zin’?

Om heel eerlijk te zijn, ook ik kan me soms zo voelen. Daarom nodig ik je uit om met mij op ‘Touch’ reis te gaan.

Tijdens deze reis neem ik je mee in de kunst van het liefdevol aanraken. Je gaat het plezier in je lichaam ontdekken op een lichte en veilige manier.

Je wordt geinspireerd en verrast met nieuwe oefeningen die je zoveel meer vervuld doen voelen.

Deze driedaagse gaat niet over de traditionele manier van aanraken. Dit is geen massagecursus.

Je gaat de intimiteit met jezelf en je zelfliefde vergroten. Je gaat je heerlijk in je lichaam voelen, meer gewild en juicy!

Voor wie is deze driedaagse?

Deze driedaagse is voor jou als jij – misschien wel door alle quarantaine regels – een gemis voelt aan goddelijke en liefdevolle aanraking én aan inspiratie voor je verlangens ofwel je ‘zin’.

Je verlangt naar een zomer vol genotzalige aanraking, plezier en méér voor je lichaam en je ziel en je zoekt daar tips en steun bij. Behalve dat, ben je nu eenmaal een nieuwsgierig mens en weet je ook dat zonder aanraking een mens niet kan leven.

Wat zal het resultaat zijn?

Je zult eindelijk en overvloedig in staat zijn jezelf te geven en te leren ontvangen waar je naar smacht, precies op de manier waarop JIJ het wilt. Je ‘zin’, je blijdschap en je inspiratie zijn wakker en je gaat enorm van je lichaam genieten, óók samen met je/een partner.

Kun je nog wachten op deze super leuke en inspirerende ervaring onder leiding van jouw expert in goddelijk en belichaamd aanraken?

Op 7 juni begint jouw ‘Touch’ reis!

Schrijf je in en ontvang onmiddellijk jouw gratis minicursus ‘Maak je eigen Touch map van jouw lichaam’. Alleen éénmalig verkrijgbaar bij deelname aan deze gratis driedaagse.

geen zin in seks

Voor wie is het?

Wie ben ik?

Ârati

Arati biedt off- en online sessies en workshops aan als somatisch seksuologisch coach en trainer. Op een zachte en aardse manier weet ze gevoelige onderwerpen op een eenvoudige en fijne manier aan het licht te brengen. Ze begeleidt mensen om hun issues rond seksualiteit te onderzoeken en te helen, hun nieuwsgierigheid te omarmen en weer vrij en genotzalig te worden.

Ze deed de opleiding voor Sexological Bodywork en Somatic Sex Education in Australië en Berlijn en werkt daarbij ook met The Wheel of Consent (van Betty Martin), als Ritual Play teacher en Transformerend ademcoach.

Wat is het resultaat?

☆ 

  • Wat heerlijk dat je mee komt doen!

  • Prijs:

  • Laten we elkaar ontmoeten in het ontdekkingsgesprek. Na het invullen van dit aanmeldformulier ontvang je een link naar mijn agenda om jouw gesprek in te plannen. Je bent heel welkom.

  • Laten we elkaar ontmoeten in het ontdekkingsgesprek. Na het invullen van dit aanmeldformulier ontvang je een link naar mijn agenda om jouw gesprek in te plannen. Je bent heel welkom.