fbpx

In deze sessies heb ik mezelf en mijn lichaam opnieuw ervaren. Het gaf verwondering, vrijheid en plezier in het ontdekken van mezelf, vrouw zijn en mijn sensualiteit. 

Ik vind dat je een hele fijne plek, bedding creëert. Een plek waarin ik me heel vrij, veilig en gezien voel. Je voelt goed aan wat nodig is en je inspireert om te spelen! Te gaan voelen en spelen buiten de comfort zone!

Arati geeft je heel veel ruimte om te ontdekken hoe groot je fysieke en psychische ruimte is voor intimiteit, en daagt je uit de grenzen daarvan te verkennen. Daartoe creëert ze veiligheid, enerzijds door haar grote hart en acceptatie van alles wat zich aandient, anderzijds door heldere afspraken. Arati is gepassioneerd en enthousiast.

Wij hebben Arati als een gevoelige en kundige professional ervaren. Ze heeft een scherp observatievermogen en heeft ons enorm geholpen om onze intimiteit en seksualiteit weer tot leven te brengen.

‘Jee, wat heb jij een talent om ieders eigenheid te verstevigen en te respecteren, ik voel me zoveel meer blij met mezelf en mijn partner!’

Ik kon niet door een diepe seksuele conditionering heen breken. Ik was er van overtuigd dat ik “dood” was qua gevoel en dat genieten van seks en mijn lijf dus voor mij niet was weggelegd. Met Arati overwon ik dat!

Bij Arati ben ik echt helemaal welkom met alles van mij, mijn gedachten, schaamte, gevoelens. Niks is gek en ze werkt zo mooi vanuit liefde en compassie, ik voel me geheeld.

Sorry. Dit formulier accepteert geen nieuwe inzendingen meer.

  • Laten we elkaar ontmoeten in het ontdekkingsgesprek. Na het invullen van dit aanmeldformulier ontvang je een link naar mijn agenda om jouw gesprek in te plannen. Je bent heel welkom.

  • Laten we elkaar ontmoeten in het ontdekkingsgesprek. Na het invullen van dit aanmeldformulier ontvang je een link naar mijn agenda om jouw gesprek in te plannen. Je bent heel welkom.