fbpx

Sessies & coaching voor stellen

Samen ontdekken

 • Lopen jullie tegen grenzen, issues of taboes aan in jullie seksuele relatie?
 • Zijn jullie nieuwsgierig hoe seksualiteit en verbinding nog  fijner en leuker kan?

Ik neem jullie graag mee op ontdekkingsreis!

Zijn jullie op een punt in je relatie gekomen waarop dat wat ooit zo gewoon en natuurlijk was, niet meer zo vanzelfsprekend is?

Dat overkomt veel stellen. Het aanraken, knuffelen, vrijen en de emotionele verbondenheid die daar bij hoort, is soms verdwenen of niet meer zo vanzelfsprekend.

Bij stellen die langer samenzijn, neemt het vrijen af of verdwijnt soms helemaal. Maar ook bij jonge stellen gebeurt het, door de drukte van alledag, het werk, de kinderen…

Dat kan een gevoel van gemis veroorzaken, een soort heimwee naar wat vroeger zo spontaan en normaal was. Maar het kan ook ronduit verdrietig en eenzaam gaan voelen en impact op jullie relatie hebben.

Hoe is dat bij jullie?

 • Jullie kunnen er niet goed over praten
 • Jullie houden van elkaar maar de sleur…
 • Voor de een is het fijn maar voor de ander gaat het vaak te snel
 • Vrijen zonder orgasme of erectie is een gemis
 • Of juist alwéér een te vroege zaadlozing…
 • Jij wilt best – graag zelfs! – maar je partner heeft veel minder zin…
 • Jullie willen leren om elkaar erotisch te masseren
 • Pijn ervaren en toch willen vrijen

Ik heb goed nieuws: jullie staan niet alleen

Wat jullie situatie ook is, waar jullie ook tegenaan lopen: je kunt eraan werken. Want seksualiteit kun je (her)ontdekken, leren en ja; ook leuker en fijner maken. In mijn praktijk voor seksueel ontdekkingswerk help ik jullie daar graag bij.

Al wat ik wou was ‘leren klaarkomen’

“Ik had hoop, en weinig verwachtingen. Al wat ik wou was ‘leren klaarkomen’. Ik kreeg zoveel meer. Ik mocht letterlijk oog in oog staan met een bijzondere, liefdevolle en professionele vrouw! In die fijne, warme en gezellige praktijkruimte van jou is niet enkel mijn yoni aangeraakt, maar vooral mijn hart en ziel. Het zachtste en mooiste in mij is wakker gemaakt . Mijn lijf bestaat niet enkel meer uit delen, maar uit één mooi geheel. Ik voel me zo dankbaar. Dankbaar voor de ontmoeting met jou, dankbaar voor de man die mijn partner is, maar ook dankbaar voor het geschenk dat ik mezelf gaf.”

Hoe ga ik als coach te werk?

Wat jullie kunnen verwachten bij een sessie met mij valt niet altijd makkelijk te voorspellen, zelfs als we van tevoren bespreken waar jullie aan willen werken. Dat kan de sessie dan ook leuk, onverwacht, confronterend of diepgaand maken. Laten we zeggen dat ik heel gericht werk maar dat jullie proces altijd op nummer één staat.

Ik ben open en eerlijk over mijzelf en van daaruit ook open en geïnteresseerd in jullie. Mijn manier van werken bestaat uit een combinatie van lichaamswerk en coaching en ik werk met o.a. 

de cirkel van overeenstemming (Wheel of Consent van Betty Martin) externe link, erotische dansmassage, mindful bodywork, mapping en meditatie, het leren kennen van ieders erotisch kernthema en jullie erotische stijl, erotische massagelessen, ritueel spelen, ademwerk (kijk voor het volledige overzicht maar eens bij werkwijzen).

Leidraad in onze ontmoeting zijn openheid op alle gebied, veiligheid, integriteit, vriendelijkheid en plezier.

Wat brengt het jullie?

Dat ligt voor een groot deel natuurlijk aan jullie vraag… maar het feit dat er eindelijk gepraat wordt met een derde (met mij dus) over wat jullie dwars zit, gaat al openheid, lichtheid en inzicht brengen voor jullie beiden. Ik sta naast jullie en kijk en leef met jullie mee om precies jullie eigen ‘aha’s’ boven water te krijgen.

Koppels komen bij mij met de meest uiteenlopende thema’s, bijvoorbeeld:

 • het niet meer samen vrijen en dat enorm missen
 • er is een groot verschil in wat als ‘lekker’ wordt ervaren
 • één van de twee is niet happy met de seks
 • het hebben van een te snel – of juist geen – orgasme
 • het gevoel hebben dat er méér is en daar nieuwsgierig naar zijn
 • sensuele, seksuele en erotische sensaties in jullie hele lichaam en wezen willen leren voelen
 • het missen van contact, verbinding, intiem zijn
 • een van jullie heeft een traumatisch verleden en dat staat tussen jullie in
 • niet weten hoe wensen en grenzen te ontdekken en daarover te communiceren
 • pijn bij penetratie
 • geen erectie meer

Staat jullie vraag hier niet tussen? Dan is dat omdat deze pagina veel te lang zou worden als ik echt álles zou opschrijven… :-)

Onze intimiteit en seksualiteit weer tot leven gebracht

‘Toen we bij Arati kwamen vreeën we al best lang niet meer en ík (Marieke) was daar heel ontevreden over. Wij hebben Arati als een gevoelige en kundige professional ervaren. Ze biedt onvoorwaardelijke acceptatie en liefde en combineert dat met een scherp observatievermogen. Het heeft ons enorm geholpen om onze intimiteit en seksualiteit weer tot leven te brengen en dat doet ons zo goed!’

Voor wie is seksueel ontdekkingswerk?

Seksueel ontdekkingswerk is voor koppels die samen hun seksualiteit in het licht willen zetten. Jullie zijn bereid om open en eerlijk te zijn over wat er speelt en wat er mogelijk emotioneel vrij komt, aan te gaan in een veilige ruimte. Het verlangen is om ‘nieuwe’ seksualiteit te vinden en daar ook zelf actief en verantwoordelijk in te zijn of te worden.

Voor wie is het niet?

Mijn coaching is waarschijnlijk niet voor jullie als…

Er nog sprake is van actief seksueel trauma bij een van jullie: ik weet veel van trauma maar ik ben geen traumatherapeut. Na afgeronde traumatherapie zijn jullie wel heel erg welkom.

Of als één van jullie niet uit eigen vrije wil kiest voor jullie sessies bij mij.

Over mij (fotootje nog)

Er is weinig waar ik gek van op kijk én om eerlijk te zijn, er is ook niet veel waar ik niet zelf al een keer tegenaan gelopen ben. In 2013 is Arati Touch ontstaan. Ik ben opgeleid als begeleider van veranderingsprocessen in combinatie met diepe bindweefselmassage en als ademtrainer. Daarnaast heb ik me in de loop der jaren ontwikkeld in massage en coaching voor vrouwen. Door mijn nieuwsgierigheid naar wat er diep in mijn clienten leefde, kwam ik erachter dat er veel vragen, verdriet maar ook nieuwsgierigheid was rond intimiteit en seksualiteit in relaties. Het verlangen naar een leuker en fijner seksleven bleek groot. Sinds 2018 heb ik mij daarom onder meer bijgeschoold in seksuologisch lichaamswerk en coaching (Sexological Bodywork Australia), de Like a Pro – Wheel of Consent trainingen bij Betty Martin. Ik help mensen met het vinden van hun eigen unieke en fijne (seks)leven.

Lees hier meer over Arati

Des te vrijer ik me begon te voelen, des te meer ontspande mijn vrouw

‘Ik kwam aanvankelijk alleen bij Arati, omdat mijn vrouw het hoofdstuk aanraken en vrijen had afgesloten. Ik had behoefte aan verandering, aan vrij worden in mijn seksualiteit. Arati leerde me om ieder doel en iedere verwachting los te laten om met volle aandacht aan mijn verlangen naar vrijheid te werken. Des te vrijer ik me begon te voelen, des te meer ontspande mijn vrouw. Ik had het nooit gedacht, maar ze begon zich naar mij te openen en ging zelfs in op mijn uitnodiging om samen te douchen. Nu mag ik haar al verwennen door haar te masseren en komt ze binnenkort mee naar Arati!’

Krijgen jullie er al zin in? Dit is jullie investering

Jullie eerste stap is gratis, in de vorm van een kennismakingsgesprek van 30 minuten via Zoom. Daarin bespreken we wat jullie bezighoudt, kunnen jullie je vragen stellen en bekijken we samen of ik jullie kan helpen. 

Is dat het geval, dan doe ik jullie een voorstel voor de aard en de lengte van de coaching. Het aantal en soort coachingsessies is afhankelijk van jullie vraag, maar hieronder alvast de mogelijkheden en mijn tarieven, zodat je qua kosten ongeveer weet waar je aan toe bent.

 • Het uurtarief is € 80 inclusief btw.
 • Een sessie in mijn praktijk duurt 90 tot 120 minuten.
 • Een online sessie duurt 60 tot 90 minuten.
 • Het tarief voor e-mailcoaching en telefonisch begeleiding is € 1,35 per minuut.

Goed om te weten…

In de sessie richten we ons via het lichaam op het bewust worden van je verlangen en wakker maken van je plezier. Dat doen we heel vaak op een meditatieve manier. Bij alle sessies gebruiken we eenvoudige technieken als bewuste ademhaling, bodyscan, beweging, focus en intentie. Samen kijken we wat past. In die vertraging kun je veel makkelijker ontdekken waar je plezier en innerlijk weten zitten. Ook bespreken we wat je verder thuis kunt gaan oefenen. Natuurlijk blijft alles wat we bespreken binnenskamers.

 • Kleding: jullie bepalen zelf hoeveel kleding je aanhoudt of uittrekt. Ik blijf gekleed.
 • Aanraking: omdat jullie als paar komen, zal er tijdens de sessie alleen aanraking zijn tussen jullie samen, tenzij jullie om aanraking van mij vragen en als dat behulpzaam is voor jullie.
 • Voor jullie genitaliën, anus en bekkengebied geldt hetzelfde en daarbij gebruik ik handschoenen. 

Kijk gerust ook even bij de veelgestelde vragen voor meer details.

#CTA_ANKER
Wil je meer weten?

Ik kijk samen graag met je of ik jullie kan helpen. Ons eerste ontdekkingsgesprek is gratis en vrijblijvend en kun je zelf eenvoudig inplannen via mijn online agenda.

Heb je nog vragen? Mail gerust: [email protected]. Je krijgt altijd snel een reactie. Bellen kan ook: 024 – 234 07 75.

(in vergelijkbare opmaak zoals hieronder, met fotootje van Arati ernaast:)

Plan zelf je vrijblijvend kennismakingsgesprek

Dat doe je snel en makkelijk via mijn online agenda.

[ NAAR MIJN ONLINE AGENDA ]

Dichter bij onze diepste, intieme gevoelens gekomen

‘Waar wij ontzettend blij mee zijn is dat het gevoel van vrijheid ook thuis bij ons vorm heeft gekregen. Het heeft ons veel geleerd over hoe we dichter bij onze diepste, intieme gevoelens kunnen komen en hoe we het nog leuker kunnen hebben. Er is echt veel veranderd op het gebied van intimiteit en seksualiteit tussen ons. Daar zijn zulke nieuwe, mooie en diepgaande dimensies bijgekomen. Deze willen we voor geen goud meer missen.’

Ârati

Arati biedt off- en online sessies en workshops aan als somatisch seksuologisch coach en trainer. Ze begeleid mensen om hun issues rond seksualiteit te onderzoeken en te helen, hun nieuwsgierigheid te omarmen en weer vrij en genotzalig te worden.

Sorry. Dit formulier accepteert geen nieuwe inzendingen meer.

 • Laten we elkaar ontmoeten in het ontdekkingsgesprek. Na het invullen van dit aanmeldformulier ontvang je een link naar mijn agenda om jouw gesprek in te plannen. Je bent heel welkom.

 • Laten we elkaar ontmoeten in het ontdekkingsgesprek. Na het invullen van dit aanmeldformulier ontvang je een link naar mijn agenda om jouw gesprek in te plannen. Je bent heel welkom.

 • Laten we elkaar ontmoeten in het ontdekkingsgesprek. Na het invullen van dit aanmeldformulier ontvang je een link naar mijn agenda om jouw gesprek in te plannen. Je bent heel welkom.