fbpx

Vrij met Jezelf

Orgasmic Breath Intensive

Adem en Speel van Low- naar High-level Fun!

  • Vrij met jezelf en je lichaam

  • Diep verbonden ademsessies

  • Adem voor meer fun en genot

  • Speel met Consent

  • Ontmoet in Ritual Play

  • Goddelijk vegetarisch eten

Een speciale zomerintensive

20 aug ~ 15:00 uur – 22 aug 2021 ~ 18:00 uur

Ben jij ook nieuwsgierig naar meer genot en plezier door je adem te gebruiken?

Je vrij voelen, heerlijke seksualiteit en intimiteit, verbinding voelen, je hele lichaam voelen zinderen en stromen, hoe lekker klinkt dat! Misschien heb je het al heerlijk in jouw seksleven maar voel je desondanks een gemis, of doodgewoon dus die nieuwsgierigheid. Wat zou het heerlijk zijn als je met jezelf of met een partner nieuwe en diepere sensaties kon ontdekken op een speelse en lichte manier. Als je jezelf (nog) meer over kon geven aan je eigen plezier en genot!

Natuurlijk heb je al eens van tantra gehoord en van ademwerk, of er zelfs al iets mee gedaan, maar de vraag blijft je bezig houden: hóe werkt dat dan?

Eigenlijk heel down-to-earth, als je daar van houdt 😉.

Om je lichaam, je hart én je erotische bedrading werkelijk te gaan openen voor méér en diepere ervaringen is de diep verbonden ademhaling sleutel nummer één op weg daarnaartoe. Op je weg mag je ook gaan spelen, leren en ervaren in nieuwe manieren van communiceren en aanraken, en dat is wat Wilna en Arati jou aanbieden in deze bijzondere Orgasmic Breath Intensive.

Wat zit er in de intensive?

We leren verschillende ademtechnieken te gebruiken voor het vergroten van ons plezier

We doen meerdere ademsessies, zowel gewone als orgastische.

We oefenen en leren over onze grenzen en wensen (Wheel of Consent),

We leren over de anatomie van adem en seksualiteit,

We leren over onze erotische bedrading,

We ontdekken nieuwe kanten van onszelf in Ritual Play,

en dat allemaal in een veilige en warme setting, want daar waken Wilna en ik voor!

Je zult je meer vrij, belichaamd en bewust gaan voelen in je lichaam, en met dat van anderen. Het is een proces dat je spelenderwijs ontdekt. Als je met cliënten werkt, gaan deze thema’s en ervaringen je zeker helpen om je vrijer en steviger te voelen rond vragen die met seksualiteit te maken hebben.

‘‘Vrij met Jezelf heeft me zoveel gebracht. Ik voel me vrijer naar mezelf en naar anderen. Ik ben zo blij dat ik weer gevoelens heb, die ik lang niet (of misschien wel nooit eerder) heb gevoeld. Vannacht lag ik vol adrenaline in bed…. genietend van mijn hele lichaam.’

“Your breath is not just breath, because breath is your life; it contains all that life contains.
It is a thought too, an emotion too, a fantasy too, including your sexual energy”

– Osho –

Voor wie is het?

Voor wie nieuwsgierig is naar het effect van de adem op je orgasmiciteit en dat ook zelf wil ervaren. Het is voor iedereen die meer wil leren over haar/zijn/hen eigen sensuele/seksuele lichaam en waarop we hierin relateren met onszelf en de ander. Dit weekend is een grote aanrader voor coaches en lichaamswerkers die met adem en aanraking werken.

Belangrijk: alles wat we voorstellen is een uitnodiging, je kunt het altijd op je eigen manier doen of helemaal niet. Je grenzen zijn heilig en je hoeft niets te doen wat je niet wilt.

Alleen als je je heel veilig voelt, zal je lichaam ontspannen en openstaan ​​voor sensualiteit en plezier.

Wie zijn wij?

Ârati

Arati biedt off- en online sessies en workshops aan als Somatisch Seksuologisch Coach en Trainer. Ze is is ook Deep Tissue lichaamswerker, Transformational Breath coach, Ritual Play trainer. Ze heeft een praktijk in Nijmegen. Op een zachte en aardse manier weet ze gevoelige onderwerpen op een eenvoudige en fijne manier aan het licht te brengen. Ze begeleidt mensen om hun issues rond seksualiteit te onderzoeken en te helen, hun nieuwsgierigheid te omarmen en weer vrij en genotzalig te worden.

Ze deed de opleiding voor Sexological Bodywork en Somatic Sex Education in Australië en Berlijn, Like a Pro training bij Betty Martin over de The Wheel of Consent, de Ritual Play training bij Marina Kronkvist en de Transformational Breath opleiding level 1 t/m 5.

Wilna

Wilna is Raja Yogadocent, gids in Meesterschap en Opleider bewust verbonden ademwerk. Sinds 2020 heeft Wilna haar eigen opleiding in Bewust Verbonden Ademwerk. Ze is een vrouw met een grote wijsheid en wijd open armen waarmee ze iedereen onmiddelijk in haar hart sluit. Haar kennis van de adem is enorm.

De locatie

Paradijs op Aarde

Noordermeerweg 13, 312RA Creil, Noordoostpolder

www.paradijsopaarde.nu

Dit heerlijke en vrolijke weekend speelt zich af in Creil bij Wilna Narayana en Wim, de eigenaren van deze wonderbaarlijk fijne plek in de Noord-Oostpolder. Wim kookt goddelijk vegetarisch eten voor ons!

Deze plek is heerlijk. In de grote boerderij bevindt zich de grote zaal met prachtig licht rondom en uitzicht op de prachtige tuin waar het ook bij mooi weer heerlijk vertoeven is. Er zijn meerdere kamers binnen en buiten vind je nog een aantal caravans om in je eentje in te kunnen logeren tussen de natuur en de vogels.

Op een kleine loopafstand kun je een heerlijke duik nemen in het IJsselmeer.

Wat is er bij jouw ticket inbegrepen?

☆ Een all-in intensive rond adem, communicatie en spel waardoor je je diep gevoed en levend voelt
☆ 3 heerlijke vegetarische maaltijden per dag
☆ Lekkere traktaties: fruit, chocolade, koekjes
☆ Thee en water zoveel als je wilt
☆ Een gezellige slaapkamer, samen of voor jou alleen.
☆ Beddengoed en handdoeken inbegrepen
☆ Zwemmen in het nabijgelegen IJsselmeer
☆ Meerdere verbonden ademsessies (begeleid)
☆ Ritual Play, Wheel of Consent spelletjes en méér
☆ Toegang tot de kennis van Ârati én Wilna
☆ De kans om heel veel meer te ontdekken over jouw seksualiteit en je adem,  je lichaam en je genot
☆ Het verdiepen en vergroten van je plezier in je heerlijke lichaam

‘Ik heb weer ruimte voor mezelf gekregen en contact met mezelf, met mijn lijf en met mijn verlangens. Wat fijn dat je dit thema op zo’n integere manier aanbiedt, ik wist niet dat werken met seksualiteit op deze manier bestond!’

‘  

De prijs van jouw ticket

is € 625,-

(voor dríe dagen intensive: all-inclusive!)

Sorry. Dit formulier accepteert geen nieuwe inzendingen meer.

  • Laten we elkaar ontmoeten in het ontdekkingsgesprek. Na het invullen van dit aanmeldformulier ontvang je een link naar mijn agenda om jouw gesprek in te plannen. Je bent heel welkom.

  • Laten we elkaar ontmoeten in het ontdekkingsgesprek. Na het invullen van dit aanmeldformulier ontvang je een link naar mijn agenda om jouw gesprek in te plannen. Je bent heel welkom.