fbpx

Vier je lichaam,
heel je littekens

Een ontdekkingsreis in 5 keer

met 50,- korting!

 • Na het verliezen van je borst(en)
 • Bij verklevingen in je buikgebied
 • Bij littekens na operaties en ontstekingen
 • Voel je vrij

 • Hou van je lichaam

 • Voel je trots

 • Ontdek jouw nieuwe seksualiteit

 • Leef weer speels en sexy

Gratis ontdekkingsgesprek

30 minuten (Beeld-of gewoon bellen)

Bodyscan

Jouw lichaam vertelt

Massage en pakkingen

Fysiek en emotioneel

Mindful bodywork

Vergroot je plezier

Intimiteits
coaching

Dieper dan je lichaam

Ontdek je erotische type

Kom thuis bij jezelf

Heel je littekens en voel je (seksuele) energie weer stromen

Voor vrouwen (en andere mensen) met littekens die hun seksualiteit terug willen vinden.

Een belangrijk onderdeel van deze serie sessies is het laten vrijkomen van het verhaal van jouw litteken(s), waarmee je ook de kans hebt om dit een stem te geven en te ontladen wat er ontladen wil worden. Daardoor ga je de liefde voor je lichaam en compassie met jezelf (terug) vinden, zodat je jezelf weer helemaal kunt geven in je intimiteit en seksualiteit.

Seksualiteit na borstkanker

Het thuiskomen in je ‘nieuwe’ lichaam is een diepgaand proces. Er kunnen thema’s spelen zoals het moeilijk kunnen liefhebben van je lichaam, dysforie, niet meer kunnen genieten van intimiteit met je partner, te weinig of geen doorstroming meer voelen in je bekkengebied of doodgewoon pijn hebben omdat de boel ergens aan trekt. 

Wat gaat er veranderen?

 • je littekenweefsel zal veel zachter en soepeler zijn
 • je zult blij zijn met je lichaam zoals het is
 • je zult je geheeld voelen en thuis bij jezelf
 • de intimiteit wordt (weer) dieper
 • je zult nieuw inzicht in jezelf en je seksualiteit hebben
 • je zult je sexy kunnen voelen en weten waar je van houdt

Wat krijg ik in een traject?

Dit traject bestaat uit 5 sessies van twee uur, inclusief tussentijdse email- of telefonische coaching. Aan het eind van iedere sessie krijg je leuke oefeningen om thuis zelf mee aan de slag te gaan.

Desgewenst kan een deel van de sessies online plaatsvinden.

Voorafgaand aan het traject, in een (gratis) ontdekkingsgesprek bepalen we samen jouw wensen en doelen. Meld je aan via de kennismakingsknop hierboven!

Afspraken liggen gewoonlijk dichtbij elkaar (wekelijks).

Jouw investering: vijf sessies van twee uur  € 750,-

Voor dit traject betaal je € 150,- per sessie i.p.v.  het standaardtarief van € 160,- per sessie

Soms wil je na het ontdekkingsgesprek toch eerst een losse (intake) sessie afspreken. Dat kan tegen het standaardtarief voor 1,5 of 2 uur.

In deze sessies heb ik mezelf en mijn lichaam opnieuw ervaren. Het gaf verwondering, vrijheid en plezier in het ontdekken van mezelf, vrouw zijn en mijn sensualiteit. 

Ik vind dat je een hele fijne plek, bedding creëert. Een plek waarin ik me heel vrij, veilig en gezien voel. Je voelt goed aan wat nodig is en je inspireert om te spelen! Te gaan voelen en spelen buiten de comfort zone!

Arati geeft je heel veel ruimte om te ontdekken hoe groot je fysieke en psychische ruimte is voor intimiteit, en daagt je uit de grenzen daarvan te verkennen. Daartoe creëert ze veiligheid, enerzijds door haar grote hart en acceptatie van alles wat zich aandient, anderzijds door heldere afspraken. Arati is gepassioneerd en enthousiast.

Wij hebben Arati als een gevoelige en kundige professional ervaren. Ze heeft een scherp observatievermogen en heeft ons enorm geholpen om onze intimiteit en seksualiteit weer tot leven te brengen.

‘Jee, wat heb jij een talent om ieders eigenheid te verstevigen en te respecteren, ik voel me zoveel meer blij met mezelf en mijn partner!’

Ik kon niet door een diepe seksuele conditionering heen breken. Ik was er van overtuigd dat ik “dood” was qua gevoel en dat genieten van seks en mijn lijf dus voor mij niet was weggelegd. Met Arati overwon ik dat!

Bij Arati ben ik echt helemaal welkom met alles van mij, mijn gedachten, schaamte, gevoelens. Niks is gek en ze werkt zo mooi vanuit liefde en compassie, ik voel me geheeld.

Ârati

Arati biedt off- en online sessies en workshops aan als somatisch seksuologisch coach en trainer. Ze begeleid mensen om hun issues rond seksualiteit te onderzoeken en te helen, hun nieuwsgierigheid te omarmen en weer vrij en genotzalig te worden.

Sorry. Dit formulier accepteert geen nieuwe inzendingen meer.

 • Laten we elkaar ontmoeten in het ontdekkingsgesprek. Na het invullen van dit aanmeldformulier ontvang je een link naar mijn agenda om jouw gesprek in te plannen. Je bent heel welkom.

 • Laten we elkaar ontmoeten in het ontdekkingsgesprek. Na het invullen van dit aanmeldformulier ontvang je een link naar mijn agenda om jouw gesprek in te plannen. Je bent heel welkom.