fbpx

Individuele sessies & coaching

Zelf ontdekken

 • Verlang je naar meer genieten, met jezelf of samen?
 • Wil je je seksuele energie (weer) laten stromen?
 • Ben je nieuwsgierig of dat voor jou is weggelegd?

Ik kan je daarbij helpen.

Als bepaalde aspecten in jouw seksuele beleving niet stromen, niet gaan zoals jij het wilt, dan kan dat eenzaam voelen en soms zelfs frustrerend zijn. Het verlangen naar een fijn, spannend en vervullend seksleven lijkt dan ver weg. Maar ik verzeker je, het is er ook voor jou!

Heb je het gevoel dat je nooit fijn ‘matcht’ met jouw of een partner, of kun je gewoon niet uit je hoofd komen tijdens het vrijen? Het kunnen stille vragen zijn waar je niet echt een antwoord op weet en om eerlijk te zijn…  ik heb zelf ook jaren met dit soort vragen geworsteld. Dus je bent niet alleen.

Hoe is dat bij jou?

 • Je vind het lastig om je grenzen te voelen
 • Je vindt het lastig om te snappen wat een ander wil of lekker vindt
 • Je verlangt enorm naar je vrij voelen maar de schaamte zit in de weg
 • Voor de ander is het altijd fijn maar voor jou gaat het vaak te snel
 • Je wilt graag uit je hoofd zijn en in extase zijn
 • Je ervaart heel weinig seksuele energie, je hebt weinig zin
 • Vrijen zonder orgasme of erectie is een gemis
 • Of juist alwéér te snel geëjaculeerd……
 • Je partner wil graag en veel, maar jij voelt je geblokkeerd
 • Je hebt heling en aandacht nodig
 • Je ervaart pijn maar wilt toch vrijen

Het mooie is…

Wat jouw situatie ook is, waar je ook mee zit: je kunt eraan werken. Want seksualiteit kun je (her)ontdekken, leren en ja: ook leuker en fijner maken. 

Met seksueel ontdekkingswerk leer ik je om bewust aanwezig zijn. Én in contact te blijven met je kracht en kwetsbaarheid in je seksualiteit. Je kunt leren jouw lijf te laten samenwerken met je hoofd, hart en spirit. De taal en de beleving van je lijf is hierbij het meest belangrijk, zodat je echt jezelf gaat voelen en kunt laten zien.

Ik dacht dat genieten van seks niet voor mij was weggelegd

‘Ik was er van overtuigd dat ik ‘dood’ was, qua gevoel en dat genieten van seks en mijn lijf dus voor mij niet was weggelegd. Toch wilde ik nog weten of dat waar was… Ik ken Arati als een hele kundige en liefdevolle vrouw. Dat gaf me de safe space die ik nodig had om het te onderzoeken. Om los te laten en te gaan voelen. Ik merkte dat echt praten tijdens het aanraken me juist verder van mijn gevoel bracht. Maar de erotische dansmassage was een schot in de roos. Het heeft me de taal gegeven die bij mij past.’

Hoe ga ik als coach te werk?

Wat je kan verwachten bij een sessie met mij valt niet altijd makkelijk te voorspellen, zelfs als we van tevoren bespreken waar je aan wilt werken. Dat kan de sessie dan ook leuk, onverwacht, confronterend of diepgaand maken. Laten we zeggen dat we ons in principe houden aan het ‘contract’ maar dat jouw proces altijd op nummer één staat.

Ik ben open en eerlijk over mijzelf en van daaruit ook open en geïnteresseerd in jou. Mijn manier van werken bestaat uit een combinatie van lichaamswerk en coaching en ik werk met: 

De cirkel van overeenstemming (Wheel of Consent van Betty Martin), link erotische dansmassage, mindful bodywork, mapping en meditatie, het leren kennen van ieders erotisch kernthema en jullie erotische stijl, erotische massagelessen, ritueel spelen, ademwerk en meer (lees verder bij werkwijzen).

Leidraad in onze ontmoeting zijn openheid op alle gebied, veiligheid, integriteit, vriendelijkheid en plezier.

Wat brengt het je?

Mijn coaching is maatwerk. Speciaal voor jou gaan we op zoek naar antwoorden en oplossingen voor jouw (stille) vragen die jou heling en grote inzichten gaan brengen.

Mensen komen naar me toe met de meest uiteenlopende vragen zoals:

 • Ik vind seks niet leuk maar mijn partner wel
 • Ik kom veel te snel klaar en ik schaam me enorm
 • Ik zou zo graag klaar willen komen
 • Ik heb het gevoel dat er méér is en daar wil ik achter komen
 • Ik wil mijn eigen seksualiteit ontdekken
 • Ik heb heel veel moeite met aanraking
 • Penetratie doet pijn, ik verlang naar liefdevol contact met mijn vulva
 • Ik kan geen erectie meer krijgen
 • Hoe kan ik mijn grenzen leren aangeven en zeggen wat ik fijn vind?
 • Ik wil leren mindful masturberen
 • Hoe kan ik uit mijn hoofd blijven tijdens het vrijen?
 • Hoe kan ik vrijen met mijn handicap, ziek zijn of na een operatie?
 • En nog véél meer…

Voor wie is seksueel ontdekkingswerk?

Seksueel ontdekkingswerk is voor iedereen (LGBTQIAPH) die meer zicht wil krijgen lichaam, leven en seksualiteit of wil onderzoeken. Je bent bereid om open en eerlijk te zijn over wat er speelt en wat er mogelijk emotioneel vrij komt, aan te gaan in een veilige ruimte. Je verlangen is om ‘nieuwe’ seksualiteit te vinden en daar ook zelf actief en verantwoordelijk in te zijn of te worden.

Voor wie is het niet?

Mijn coaching is waarschijnlijk niet voor jou als…

 • er nog sprake is van actief seksueel trauma bij jou: ik weet veel van trauma maar ik ben geen traumatherapeut. Na afgeronde traumatherapie ben je heel erg welkom.
 • als je het een seksueel opwindend idee vindt om bij mij sessies te boeken
 • of als je een relatie hebt, zonder overleg met je partner bij mij wilt komen en niet bereid bent om te onderzoeken hoe je hierin open en vrij kunt leren zijn naar je partner toe.
Ik voelde voor het eerst opwinding

WOW, zeg, wat stroomt, kolkt, vibreert het in mij. Ik herken mezelf haast niet meer en tegelijk voelt het zo zeer als mezelf. Ik ging nog redelijk normaal bij je weg, ik voelde wel al een zacht stroompje van fijn geluk. En dat werd alleen maar meer en meer en meer, ik stroomde al een beetje over, leek compleet verliefd op mezelf te zijn. Wat een ongekend mooi gevoel! Er stroomde van alles door me heen: levensenergie, warmte, hardop lachen, vibreren, huilen van vreugde. Om zoveel redenen en ook omdat jij me zo voorzichtig, respectvol en fijn hebt aangeraakt. Ik voelde voor het eerst opwinding, die van diep uit mijn buik als koolzuur naar boven bubbelden en tintelingen in mijn hele lichaam werden.

Spreekt dit je aan? Dit is jouw investering

Je eerste stap is gratis, in de vorm van een kennismakingsgesprek van 30 minuten via Zoom. Daarin bespreken we wat jou bezighoudt, kunnen je je vragen stellen en bekijken we samen of ik jou kan helpen. 

Is dat het geval, dan doe ik jullie een voorstel voor de aard en de lengte van de coaching. Het aantal en soort coachingsessies is afhankelijk van je vraag, maar hieronder alvast de mogelijkheden en mijn tarieven, zodat je qua kosten ongeveer weet waar je aan toe bent.

 • Het uurtarief is € 80 inclusief btw.
 • Een sessie in mijn praktijk duurt 90 tot 120 minuten.
 • Een online sessie duurt 60 tot 90 minuten.
 • Het tarief voor e-mailcoaching en telefonisch begeleiding is € 1,35 per minuut.

Goed om te weten…

In de sessie richten we ons via je lichaam op het bewust worden van je verlangen en wakker maken van je plezier. Dat doen we heel vaak op een meditatieve manier. Bij alle sessies gebruiken we eenvoudige technieken als bewuste ademhaling, bodyscan, beweging, focus en intentie. In die vertraging kun je veel makkelijker ontdekken waar je plezier en innerlijk weten zitten. Ook bespreken we wat je verder thuis kunt gaan oefenen. 

We bespreken waar jouw en mijn grenzen liggen en maken een uitgesproken ‘contract’ voor de sessie waarbinnen we blijven. Mijn uitgangspunt is dat jij je comfortabel en veilig voelt. Veiligheid, openheid en lichtheid zijn voor mij belangrijk om te kunnen samenwerken.

Natuurlijk blijft alles wat we bespreken binnenskamers. Je kunt dit ook nalezen in het privacy reglement.

 • Kleding: je bepaalt zelf hoeveel kleding je aanhoudt of uittrekt. Ik blijf gekleed.
 • Aanraking: anders dan bij een massage waarin jij de ontvanger bent en ik de gever, ben jij in deze sessies de actieve ontvang(st)er, dat wil zeggen dat jij aangeeft hoe en waar je aangeraakt wordt. 
 • Jouw geslachtsdeel, anus en bekkengebied worden alleen aangeraakt op jouw verzoek en binnen onze afspraak én alleen als dat bijdraagt aan jouw proces. Daarbij draag ik altijd handschoenen.

Kijk gerust ook even bij de veelgestelde vragen voor meer details.

#CTA_ANKER
Wil je meer weten?

Ik kijk samen graag met je of ik jullie kan helpen. Ons eerste ontdekkingsgesprek is gratis en vrijblijvend en kun je zelf eenvoudig inplannen via mijn online agenda.

Heb je nog vragen? Mail gerust: [email protected]. Je krijgt altijd snel een reactie. Bellen kan ook: 024 – 234 07 75.

(in vergelijkbare opmaak zoals hieronder, met fotootje van Arati ernaast:)

Plan zelf je vrijblijvend kennismakingsgesprek

Dat doe je snel en makkelijk via mijn online agenda.

[ NAAR MIJN ONLINE AGENDA ]

Ik heb een transformatie doorgemaakt

‘Ik durf meer voor mijzelf, stapje voor stapje op te komen en ik word me bewust dat ik niet steeds hoef te pleasen. Ik heb een transformatie doorgemaakt!

Het geeft me vertrouwen op de goede weg te zijn in mijn ontdekkingsreis naar een voor mijn gevoel ‘nieuwe’ fase, een nieuwe seksualiteit. De mijne! Een fase van vrijheid, verschoond van censuur en taboes. Arati heeft mij de weg gewezen die ik heel graag wil vervolgen.’

In deze sessies heb ik mezelf en mijn lichaam opnieuw ervaren. Het gaf verwondering, vrijheid en plezier in het ontdekken van mezelf, vrouw zijn en mijn sensualiteit. 

Ik vind dat je een hele fijne plek, bedding creëert. Een plek waarin ik me heel vrij, veilig en gezien voel. Je voelt goed aan wat nodig is en je inspireert om te spelen! Te gaan voelen en spelen buiten de comfort zone!

Arati geeft je heel veel ruimte om te ontdekken hoe groot je fysieke en psychische ruimte is voor intimiteit, en daagt je uit de grenzen daarvan te verkennen. Daartoe creëert ze veiligheid, enerzijds door haar grote hart en acceptatie van alles wat zich aandient, anderzijds door heldere afspraken. Arati is gepassioneerd en enthousiast.

Wij hebben Arati als een gevoelige en kundige professional ervaren. Ze heeft een scherp observatievermogen en heeft ons enorm geholpen om onze intimiteit en seksualiteit weer tot leven te brengen.

‘Jee, wat heb jij een talent om ieders eigenheid te verstevigen en te respecteren, ik voel me zoveel meer blij met mezelf en mijn partner!’

Ik kon niet door een diepe seksuele conditionering heen breken. Ik was er van overtuigd dat ik “dood” was qua gevoel en dat genieten van seks en mijn lijf dus voor mij niet was weggelegd. Met Arati overwon ik dat!

Bij Arati ben ik echt helemaal welkom met alles van mij, mijn gedachten, schaamte, gevoelens. Niks is gek en ze werkt zo mooi vanuit liefde en compassie, ik voel me geheeld.

Ârati

Arati biedt off- en online sessies en workshops aan als somatisch seksuologisch coach en trainer. Ze begeleid mensen om hun issues rond seksualiteit te onderzoeken en te helen, hun nieuwsgierigheid te omarmen en weer vrij en genotzalig te worden.

 • Wat heerlijk dat je mee komt doen!

 • Prijs:

 • Laten we elkaar ontmoeten in het ontdekkingsgesprek. Na het invullen van dit aanmeldformulier ontvang je een link naar mijn agenda om jouw gesprek in te plannen. Je bent heel welkom.

 • Laten we elkaar ontmoeten in het ontdekkingsgesprek. Na het invullen van dit aanmeldformulier ontvang je een link naar mijn agenda om jouw gesprek in te plannen. Je bent heel welkom.