fbpx

The Juice

Sensual Women’s intensive

hét ‘Pleasure Lab’

  • Orgasmic Yoga

  • Sensual Dance

  • Archetype reis

  • Spelen met Consent

  • De erotische types

  • Ritual Play

  • Sauna en zwemmen in het meer

  • Goddelijk vegetarisch eten

Een heerlijke najaarsintensive

18 nov 2021 ~ 10:30 uur – 20 nov 2021 ~ 18:30 uur

geen zin in seks

The Juice was op televisie!

in ‘Het Alternatief’ met (toen nog genaamd) Ryanne van Dorst op NPO3 in april 2021. Klik HIER voor een impressie van de opnamen 😍.

Heb jij geen zin meer in seks?

Stel je eens voor…

Dat je sensuele/seksuele energie weer helemaal wakker gemaakt wordt door het dansen met de archetypen. Je bent met andere sisters samen én je gaat allerlei verschillende manieren leren waarop je je plezier in je lichaam kunt vergroten. Je weet voortaan weer hoe je je ‘Juice’ kunt laten stromen! Hoe heerlijk is dat!?

Dansen

Elke dag verken je een archetype, dus elke dag heeft een ander thema. Dansen met archetypen is een zeer krachtige methode om diepgaande inzichten in jezelf te krijgen. Door mythen en verhalen kent iedereen over de hele wereld de energieën van de archetypen. Je zult deze kennis in je lichaam gebruiken om delen van jezelf wakker te maken die misschien inactief waren. Met de juiste muziek, rituelen en geluiden kun je het archetype in jezelf weer wakker maken. Wanneer alle aspecten van jou naar buiten mogen komen en mogen spelen, kan je natuurlijke levensenergie, je ‘JUICE’, vrij stromen.

Als je ‘juice’ stroomt, is je lichaam van nature meer ontspannen en staat het open voor plezier. Daarom is de combinatie met bewuste aanraking zo krachtig.

De kunst van je plezier voelen en weer zin in seks te krijgen

Er valt ZO veel te leren over plezier! Het is niet iets dat ze je op school leren, of waar dan ook. En als het om schaamte en schuld gaat, heeft dit een groot effect op je vermogen om van je lichaam te genieten. Elke dag spelen we ook daar mee, passend bij het archetype van de dag.

Daarom voelen wij, Ârati en Mila, ons enorm gepassioneerd om jullie er alles over te leren!

Geen zin meer in seks?

Door middel van sensuele dans, massagetechnieken, klank, ademhaling en bewuste aanraking, gaan we je nieuwe wegen te laten zien. In deze intensive krijg je meer lichaamsbewustzijn, kennis over je plezier en hulpmiddelen om in je dagelijkse leven te gebruiken.

geen zin in seks

‘Here my libido found her support. Suppressed emotions were released, my inner child was healed: my Woman is born. This is not just a feminine workshop, it is pure initiation. A community filled with love, care and juice.’

“There is only one of you in all time. Your expression is unique. If you block it,
it will never exist through any other medium, and be lost.
The world will not have it. You will not live it”

– Free on Martha Graham (dancer) –

Voor wie is het?

Iedereen die zich identificeert als vrouw, of hun sensualiteit en plezier wil vergroten, van 18 – 180 jaar oud. Je hebt geen danservaring nodig, zelfs als je denkt dat je niet kunt dansen is deze intensive perfect voor jou. Alle beweging is vrij bewegen, je leert geen choreografie.

Belangrijk: alles wat we voorstellen is een uitnodiging, je kunt het altijd op je eigen manier doen of helemaal niet. Je grenzen zijn heilig en je hoeft niets te doen wat je niet wilt.

Alleen als je je heel veilig voelt, zal je lichaam ontspannen en openstaan ​​voor sensualiteit en plezier.

Mila de Bos Intensive

Wie zijn wij?

Mila de Bos

Haar presence nodigt je uit om je sensualiteit en vrouwelijke kracht te ontdekken en te vieren. Ze werkt met Sensual Dance & the Archetypes en heeft een grote passie voor het begeleiden van vrouwen naar naar het thuiskomen in hun lichaam.
Om zo verbinding te maken met hun erotische onschuld, speelsheid en hun levensenergie.

“Dancing is my tool. It’s such a powerful medicine. Because your body knows! Your body remembers how it feels to be totally ALIVE.  Getting that juicy life energy to flow freely and helping you to feel more free in your body & movement. That’s my thing.”

Ârati

Arati biedt off- en online sessies en workshops aan als somatisch seksuologisch coach en trainer. Op een zachte en aardse manier weet ze gevoelige onderwerpen op een eenvoudige en fijne manier aan het licht te brengen. Ze begeleidt mensen om hun issues rond seksualiteit te onderzoeken en te helen, hun nieuwsgierigheid te omarmen en weer vrij en genotzalig te worden.

Ze deed de opleiding voor Sexological Bodywork en Somatic Sex Education in Australië en Berlijn en werkt daarbij ook met The Wheel of Consent (van Betty Martin), als Ritual Play teacher en Transformerend ademcoach.

De locatie

Centrum de Horst

Meddoseweg 22, Meddo (bij Winterswijk), Nederland

www.centrumdehorst.com

Ver weg van de bewoonde wereld vind je deze prachtige pittoreske plek, waar je je meteen welkom voelt. We houden zo van deze plek! De eigenaren zijn Jan & Anke en samen met hun zoon Toninjo koken ze met veel liefde heerlijke vegetarische maaltijden voor ons.

Deze plek is heerlijk. De grote zaal bevindt zich in een oudhollandse schuur, geheel gerenoveerd. Met 150 m2 hebben we ALLE ruimte om te dansen en aan te raken.

Tegen een meerprijs beschik je over een solokamer met eigen badkamer (!)

Tijdens onze intensive houden we ook een speciale sauna-avond, voor wie daar superveel zin in heeft.

Op 10 minuten loopafstand is een prachtig natuurlijk meer om in te zwemmen en spelen.

En, last but not least ;):

‘Location is magical, food is like for Queens and the music is SO great!’

Wat is er bij jouw ticket inbegrepen?

☆ Een sensuele all-in intensive waardoor je je diep gevoed en levend voelt
☆ 3 heerlijke vegetarische maaltijden per dag
☆ Lekkere traktaties: fruit, chocolade, koekjes
☆ Thee en water zoveel als je wilt
☆ Een gezellige 1- of 2- persoons slaapkamer.
☆ Beddengoed en handdoeken inbegrepen
☆ Sauna avond
☆ Zwemmen in het nabijgelegen meer
☆ Toegang tot de kennis van Ârati én Mila
☆ De mogelijkheid om uit je dagelijkse routine te stappen en terug te keren naar je lichaam, je plezier, je ‘juice’.
☆ Cadeaus om mee naar huis te nemen zoals – een online sensuele dansles – een orgastische yoga-audio – afspeellijsten voor elk archetype
☆ Het verdiepen en vergroten van je plezier in je heerlijke lichaam

‘Such a treat – this retreat. So much nice self-touch techniques. Great company. A combination of information where psychology, sexology, massage and dance were united.’  

De prijs van jouw ticket

is € 625,-

(voor dríe dagen intensive: all-inclusive!)

Sorry. Dit formulier accepteert geen nieuwe inzendingen meer.

  • Laten we elkaar ontmoeten in het ontdekkingsgesprek. Na het invullen van dit aanmeldformulier ontvang je een link naar mijn agenda om jouw gesprek in te plannen. Je bent heel welkom.

  • Laten we elkaar ontmoeten in het ontdekkingsgesprek. Na het invullen van dit aanmeldformulier ontvang je een link naar mijn agenda om jouw gesprek in te plannen. Je bent heel welkom.