fbpx
Mindful bodywork

Wat is jouw of jullie investering?

De eerste stap is altijd gratis, in de vorm van het ontdekkingsgesprek van 30 minuten via Zoom, Skype of Whatsapp beeldbellen. Daarin bespreken we wat jou of jullie bezig houdt, kun je je vragen stellen en bekijken we samen of ik jou of jullie kan helpen. 

Is dat het geval, dan doe ik een voorstel voor de aard en de lengte van de coaching. Het aantal en soort coachingsessies is afhankelijk van jouw of jullie vraag, maar hieronder alvast de mogelijkheden en mijn tarieven, zodat je qua kosten ongeveer weet waar je aan toe bent.

  • Het uurtarief is € 80 inclusief btw.
  • Een sessie in mijn praktijk duurt 90 tot 120 minuten.
  • Een online sessie duurt 60 tot 90 minuten.
  • Het tarief voor e-mailcoaching en telefonische begeleiding is € 1,35 per minuut.

Goed om te weten: 

Bij de opdrachtbevestiging ontvang je naast de algemene voorwaarden ook het intake vragenformulier. Ik nodig je uit om dat in te vullen, tenzij je leerdoel of je vraag al volkomen helder is. Zo wordt voor mij (en ook voor jou) duidelijk waar je aan wilt werken en wat je wilt ervaren of veranderen in je seksualiteit en misschien in je leven. 

De prijzen voor individuele sessies en partnersessies zijn gelijk

Het is mogelijk om na een avondsessie te overnachten in mijn sfeervolle en intieme praktijkruimte

Voor nieuwe klanten geldt dat voorafgaand aan de eerste afspraak 50% vooraf betaald dient te worden, binnen drie dagen na het maken van de afspraak. De betaling gaat via een factuur of een betaalverzoek. Dit bedrag wordt later verrekend met het aan te schaffen traject.

Afgesproken trajecten (van bijv. 5 sessies) zijn niet overdraagbaar en te gebruiken binnen 4 maanden na aankoop. Daarna vervallen de nog niet opgemaakte sessies.

Sessies die je een dag tevoren afzegt, of als je niet verschijnt op de afgesproken datum en tijd, breng ik volledig in rekening. In geval van plotselinge ziekte, ga ik er van uit dat er meteen een nieuwe afspraak ingepland wordt.

Aanmelden

Bel +3124-2340775 of email [email protected] voor een gratis 30 minuten ontdekkingsgesprek met Arati via beeld- of gewoon bellen.

  • Je kunt me bellen: +3124 2340775

    Of plan direct een gratis ontdekkingsgesprek in mijn agenda: via deze link

Sorry. Dit formulier accepteert geen nieuwe inzendingen meer.

  • Laten we elkaar ontmoeten in het ontdekkingsgesprek. Na het invullen van dit aanmeldformulier ontvang je een link naar mijn agenda om jouw gesprek in te plannen. Je bent heel welkom.

  • Laten we elkaar ontmoeten in het ontdekkingsgesprek. Na het invullen van dit aanmeldformulier ontvang je een link naar mijn agenda om jouw gesprek in te plannen. Je bent heel welkom.