fbpx

Mail of bel Arati om je op te geven

20 maart 2020
20:00 – 21:30

Dag lieve mensen,
zoals jullie wel zullen begrijpen zullen we elkaar niet in het echt kunnen gaan zien en al helemaal niet aanraken. Tot gistermiddag was ik met mezelf aan het dubben of ik ook een online workshop aan zou bieden zoals ik iedereen nu zie doen, en hoe dat er dan uit zou gaan zien. Het probleem is dat ik dan alleen maar iets aan kan bieden aan mensen die toevallig een speelmaatje in de huiskamer hebben….en dan zou ik vermoedelijk de helft van jullie overslaan. Dat voelt helemaal niet goed, realiseerde ik mij. 
 
Wat lijkt me wel fijn, als ik heel goed voel in mijn buik? Ja…..wat zou het fijn zijn om oefeningen en inzichten te delen om mee vooruit te kunnen in dit niet zelfgekozen sociale isolement en je te horen! We zijn des te meer in een periode aangeland waarin we uitgedaagd worden om creatief te zijn als het gaat om zelfzorg, maar ook in een periode waarin het belangrijk is om te blijven delen en contact te houden met elkaar.
 
Daarom nodig ik je met heel mijn hart uit om deel te nemen aan mijn Zoomcall ‘Delen is óók Spelen’
 
In deze online ontmoeting kun je kennis maken met ‘belichaamd’ contact maken via internet, en gaan ontdekken hoe veel je er aan kunt hebben! 
Naast in ons lichaam zakken en oefeningen, onder andere ademoefeningen, is er ook ruimte om te delen hoe het met je is en waar je evt. tegenaan loopt in deze lockdown. Alleen dat uiten kan al zo fijn zijn. Ook is er ruimte om liefdevolle, ondersteunende tips en/of reacties te geven. Uiteraard alleen met consent van de spreker. Juist deze online manier van contact maken leent zich super voor het oefenen van verbaal consent. Vragen over The Wheel of Consent en jouw ervaringen zijn ook helemaal welkom!
 
Toch een beetje bij elkaar, ik kijk naar jullie uit morgenavond. 
 
Tijd: 20.00 uur tot 21.30 uur
Zoomlink: https://zoom.us/j/5491839949 Meeting ID: 549 183 9949
Zoom kun je installeren via www.zoom.us, klik dan op de link en voilà
 
Dikke warme virtuele knuf van Arati

Dit is een ontdekkings- en oefenavond die iedere maand een keer is, voor vrouwen , mannen en iedereen die zich anders identificeert. Ik baseer de avonden op het werk van Betty Martins ‘The Wheel of Consent’. Consent is een heldere ‘overeenkomst’ tussen twee volwassenen over aanraking, die veiligheid en helderheid brengt. Soms moeiteloos en diep ontspannend, soms confronterend, steeds vanuit zachtheid voor alles wat er in je leeft.

Ik neem je graag mee op ontdekkingsreis naar je binnenwereld, je verlangens en grenzen, je verbinding met de ander, helder communiceren en aanraking. Dat gaan we doen door
  • Verbinding en intimiteit te creëren door het spelen met de dynamiek van geven-ontvangen en nemen-toelaten
  • Te leren kiezen en onze keuzes te onderzoeken, onze echte ‘Ja’ en ‘Nee’ te voelen en te uiten
  • Helder krijgen wie er iets ‘doet’ en voor wie de aanraking eigenlijk is
  • Wakker maken van je sensualiteit: het voelen en volgen van het plezier in je eigen lijf
Let op: dit is een avond waarop je kunt experimenteren en leren. Steeds opnieuw kun je kiezen of je mee wilt doen in de oefeningen of niet, door bijvoorbeeld te kijken of een slaapje te doen of iets anders waar jij blij van wordt. Het uitgangspunt is dat je niets hoeft totdat je een impuls voelt om mee te doen.
Wil je graag de kwaliteit van je relatie(s) verbeteren en je kent deze supermooie en diep rakende vorm van contact maken op een veilige en heldere manier nog niet? Dan ben je van harte welkom!
Uiteraard is deze avond ook super om lekker te komen spelen en herhalen, want dat is namelijk de sleutel om de cirkel van Overeenstemming te gaan voelen in je lijf.
De data van de andere avonden zijn:
2020 op de donderdag- of vrijdagavond
20 mrt, 23 apr = donderdag!, 28 mei = donderdag!, 26 juni.
Prijs: 30 euro voor 1 keer of 100 euro voor 4 keer (6 maanden geldig, voor jou alleen en er is geen restitutie).
NB.: Je betaling is ook geldig voor de Vrij(!) met jezelf Godinnen avonden (women only ;)). 
Je kunt het betalen op NL65INGB066185775 tnv H.F. Bonte nadat je je bij mij hebt aangemeld.
Opgeven kan via [email protected] of via telnr 06-40066052.
Contant betalen kan ook bij aanvang. Als je afzegt binnen 48 uur voor de avond plaatsvindt ga ik er van uit dat je toch betaalt. Dat doe ik ivm het kleine aantal plekken (12) maar ook omdat ik jouw betrokkenheid enorm waardeer.
Ik verheug me op je  ♥ Arati ♥
Mijn praktijk bevindt zich in Arati Ruimte aan de Sikkelstraat 3 te Nijmegen.
www.arati-touch.nl
Deep Touch Bekken Release en MassageOver mij:
Ik heb sinds een jaar of zeven mijn Praktijk voor Lichaams- Adem- en Ontdekkingswerk/Seksueel Ontdekkingswerk in Nijmegen. Ik geef daar individuele- en koppelsessies alsook workshops gericht op (zelf-)aanraking, communicatie en een gezonde seksualiteit. In mijn manier van werken met mensen betrek ik altijd belichaming, bewustzijn en spiritualiteit als één geheel. We noemen dit ‘somatic coaching’.
 
Mijn weg in bewustzijnsontwikkeling begon in de jaren `90 in de zogeheten FORT-groepen en Co-Counseling volgens Harvey Jackins. Ik zette haar weg voort bij mijn ‘Leraar in het Leven’ Yoyo van der Kooi. Yoyo’s manier van werken is van grote invloed op mijn kijk op het leven en werken met mensen. Bij Yoyo volgde ik o.a. mijn opleiding in diep bindweefselwerk. Daarna volgden jaren waarin ik intensieve trainingen aan de Humaniversity en de opleiding tot Transformational Breath coach en -trainer doorliep. In de jaren 2013 t/m 2018 gaf ik samen met Frank Kouws en Willem Gosselt iedere maand de AUM-meditatie.
 
Naast de diepe bindweefsel-, adem- en holistische sensuele massagesessies die ik aanbied ontwikkelde ik een grote nieuwsgierigheid naar de vragen en problematiek rond seksualiteit waarmee mensen naar me toekwamen, vooral omdat ik me er in herkende en er diepgaand aan werkte en dat nog steeds doe. Ik koos ervoor om me te gaan verdiepen en professionaliseren door de opleiding Sexological Bodywork en Somatic Sex Educator te gaan doen naast verschillende trainingen bij Betty Martin en co-trainers over The Wheel of Consent.
 
Als seksuologisch lichaams- en ontdekkingswerker leerde ik dat met name het leren voelen, kiezen en communiceren vanuit het innerlijk lichaam essentieel is voor een heerlijk (seks)leven. Ik leer mensen nu zelf actief ontvangend en aanwezig te zijn in hun veranderingsprocessen aangaande hun seksualiteit en hun leven. Ze leren diep voelen en communiceren vanuit The Wheel of Consent en leren daarbij nieuwe manieren aan om seksualiteit te beleven.
 
Workshops die ik geef zijn o.a. “Sensuele massage met Consent’, ‘Erotische massage met Consent’ naast avonden gebaseerd op The Wheel of Consent en een “Vrij(!) met jezelf”-weekend over de verschillende aspecten van onze innerlijke seksualiteit zoals belichaming, grenzen en verlangens (consent), zelfliefde en masturbatie, zelfregulatie, opwinding en erotiek.

X