fbpx

Mail of bel Arati met vragen

en geef je op via deze LINK

26 juni 2020
19:30 – 22:00

Een online workshop, nu speciaal voor partners en anderen die samen kunnen zijn:
 
LAAT JE RAKEN – SAMENZIJN EN SPELEN MET CONSENT
 
Ook en misschien wel juist in deze tijd kunnen patronen betreffende aanraking tussen jullie sterker worden. Of je bent zonder vaste partner en hebt inmiddels enorme zin in aanraking maar dan wel veilige met heldere communicatie. In deze belichaamde en actieve workshop gaan jullie daar helderheid in krijgen. Ik ben jullie begeleider en samen met een of mijn partner doe ik de oefeningen voor. Bereid je dus voor op een ‘scherm’ workshop waarbij je helemaal in beweging komt en samen gaat spelen!
 
Voordelen van online een workshop volgen:
  1. Jullie kunnen het thuis doen in je eigen ruimte
  2. Jullie kunnen de oefeningen die ik geef zelfs doen met scherm uit
  3. Bij vragen ben ik als host steeds oproepbaar doordat ik gebruik maak van break-out rooms
  4. Er is verbinding met andere tweetallen/partners tijdens de deelmomenten om daar ook weer van te leren
  5. Jullie komen heerlijk aan in je lichaam
Dit is een online versie van de maandelijkse avonden die ik aanbied in Arati Ruimte. Omdat spelen met Consent bij uitstek over aanraking gaat, kan ik de workshop alleen aanbieden aan mensen die samen kunnen zijn in dezelfde ruimte. Tot nader order natuurlijk.
 
Ik baseer de avonden op het werk van Betty Martins ‘The Wheel of Consent’. Consent is een heldere ‘overeenkomst’ tussen twee volwassenen over aanraking, die veiligheid en helderheid brengt. Soms moeiteloos en diep ontspannend, soms confronterend, steeds vanuit zachtheid voor alles wat er in je leeft.
 
Ik neem je graag mee op ontdekkingsreis naar je binnenwereld, je verlangens en grenzen, je verbinding met de ander, helder communiceren en aanraking. Dat gaan we doen door
 
  • Verbinding en intimiteit te creëren door het spelen met de dynamiek van geven-ontvangen en nemen-toelaten
  • Te leren kiezen en onze keuzes te onderzoeken, onze echte ‘Ja’ en ‘Nee’ te voelen en te uiten
  • Helder krijgen wie er iets ‘doet’ en voor wie het eigenlijk is
  • Wakker maken van je sensualiteit: het voelen en volgen van het plezier in je eigen lijf
Let op: dit is een avond waarop je kunt experimenteren en leren: steeds opnieuw kun je kiezen of je mee wilt doen in de oefeningen of niet, door bijvoorbeeld te kijken of een slaapje te doen of iets anders waar jij blij van wordt. Het uitgangspunt is dat je niets hoeft totdat je een impuls voelt om mee te doen. Zelfs en misschien zelfs makkelijker online ;).
 
Wil je graag de kwaliteit van je relatie(s) verbeteren en je kent deze supermooie en diep rakende vorm van contact maken op een veilige en heldere manier nog niet? Dan ben je van harte welkom!
 
Uiteraard is deze avond ook super om lekker te komen spelen en herhalen, want dat is namelijk de sleutel om de cirkel van Overeenstemming te gaan voelen in je lijf.
 
DE DATA VAN DE ANDERE AVONDEN ZIJN:
2020
28 mei (online), 26 juni (online). En daarna in september natuurlijk ook weer, uiteraard in afwachting van de richtlijnen. Laten we hopen dat jullie weer live langs mogen komen! De data volgen nog.
 
Kosten: 65 euro tm 17 juni, daarna 75 euro incl. btw met z’n tweeën. Je kunt het betalen via deze ticketlink. Na ontvangst van je betaling krijg je van mij een voorbereidingsmailtje met de zoomlink.
 
Heb je nog vragen, bel of mail me gerust even op [email protected] of 06-40066052
 
Ik verheug me op jullie <3 Arati <3
 
Mijn praktijk bevindt zich in Arati Ruimte aan de Sikkelstraat 3 te Nijmegen.
OVER MIJ:
Ik heb sinds een jaar of zeven mijn Praktijk voor Lichaams- Adem- en Ontdekkingswerk/Seksueel Ontdekkingswerk in Nijmegen. Ik geef daar individuele- en koppelsessies alsook workshops gericht op (zelf-)aanraking, communicatie en een gezonde seksualiteit. In mijn manier van werken met mensen betrek ik altijd belichaming, bewustzijn en spiritualiteit als één geheel (somatic coaching).
 
Mijn weg in bewustzijnsontwikkeling begon in de jaren `90 in de zogeheten FORT-groepen en Co-Counseling volgens Harvey Jackins. Ik zette haar weg voort bij mijn ‘Leraar in het Leven’ Yoyo van der Kooi. Yoyo’s manier van werken is van grote invloed op mijn kijk op het leven en werken met mensen. Bij Yoyo volgde ik o.a. mijn opleiding in diep bindweefselwerk. Daarna volgden jaren waarin ikintensieve trainingen aan de Humaniversity en de opleiding tot Transformational Breath coach en -trainer doorliep. In de jaren 2013 t/m 2018 gaf ik samen met Frank Kouws en Willem Gosselt iedere maand de AUM-meditatie.
 
Naast de diepe bindweefsel-, adem- en holistische sensuele massagesessies die ik aanbied ontwikkelde ik een grote nieuwsgierigheid naar de vragen en problematiek rond seksualiteit waarmee mensen naar me toekwamen, vooral omdat ik me er in herkende en er diepgaand aan werkte en dat nog steeds doe. Ik koos ervoor om me te gaan verdiepen en professionaliseren door de opleiding Sexological Bodywork en Somatic Sex Educator te gaan doen naast verschillende trainingen bij Betty Martin en co-trainers over The Wheel of Consent.
 
Als seksuologisch somatisch coach leerde ik dat met name het leren voelen, kiezen en communiceren vanuit het innerlijk lichaam essentieel is voor een (h)eerlijk (seks)leven. Ik leer mensen nu zelf actief ontvangend en aanwezig te zijn in hun veranderingsprocessen aangaande hun s*ksualiteit en hun leven. Ze leren diep voelen en communiceren vanuit The Wheel of Consent en leren daarbij nieuwe manieren aan om s*ksualiteit te beleven.
 
Workshops die ik geef zijn o.a. de ‘Vrij met Jezelf’ godinnen avonden over vrouwelijke seksualiteit, online ‘Orgasmic Yoga’ workshops en een “Vrij(!) met jezelf”-weekend over de verschillende aspecten van onze innerlijke seksualiteit zoals belichaming, grenzen en verlangens (consent), zelfliefde en masturbatie, zelfregulatie, opwinding en erotiek.
X