fbpx

Mail of bel Arati om je op te geven

17 januari 2020
19:30 – 23:00

Boos als een verongelijkte kleuter, verdrietig als bij het verliezen van je eerste lief, lachend tot je buik er pijn van doet, gestoord genoeg om vriend en vijand mee te verassen, sensueel als in je wildste fantasie, liefdevol als voor een pasgeboren baby en respectvol alleen als je het echt voelt. Daar wil ik expressie aan geven, zo wil ik leven.
 
Maar..
 
Ze komen er weer aan de ‘feest’-dagen. Traditiegetrouw schuif je dan weer in je mooiste kloffie bij familie en geliefden aan tafel met je vroomste gezicht. Hoe lang denk je het dit jaar vol te houden voordat er barsten in het keurige imago komen? Zou je ze niet allemaal ook even als kerstgeschenk jouw waarheid willen geven? Of dt nu lukt of niet.. op 17 januari kun je alles wat je voor je hebt gehouden als nog los laten!
 
Praktisch
Kom alsjeblieft op tijd! We vinden het fijn om echt met iedereen tegelijk te kunnen beginnen met de voorbereiding en de uitleg.
 
Vanaf 19.00 uur kun je binnenkomen. De zaal gaat open om 19:30 en dan beginnen we met de meditatie, incl. uitleg. Eindtijd ongeveer 23:00 uur.
 
Meenemen: flesje water, oordopjes (fac.), makkelijk zittende kleding waar je in kunt zweten,vers t-shirt(s) en een handdoek.
 
Tip: zorg er voor dat je niet te zwaar eet voor je komt.
PRIJS: priceless en 20 euro.
Gratis parkeren
 
Tot 17 januari!
 
 
Frank Kouws 06-55132940
Arati Heleen, 06-40066052
Wat is de AUM MEDITATIE?
 
De AUM is een ruim 2,5 uur durende actieve meditatie in 14 fasen. Verschillende emoties, bio-energetische moves, dans, hugs, stilte en delen, halen je meer uit je hoofd en energiek en vol liefde naar jezelf en iedereen: je bent helemaal ok en je hoeft alleen maar te kijken wat er in je gebeurt. Je hoeft niets. De rest ontrolt zich vanzelf…
Voor ons is hierbij het elkaar ont-moeten heel belangrijk. In ogen van de ander vind je van-alles terug. Zo ontdekken we waar we er nog niet helemaal kunnen zijn.

De AUM is enerzijds een ontlading van spanning, stress en ingehouden gevoelens en anderzijds laad je je op met energie, liefde en levenslust!

ROUTEBESCHRIJVING
Vanaf het Station is het 10 minuten lopen.
Voer dan in je GPS Laan van Oost-Indië in.
Parkeren doe je verderop op een daarvoor aangewezen parkeerterrein.
Let op met parkeren voor de deur van Danslokaal: ze controleren daar heel streng!
 
Als je met de auto komt voer dan ook Laan van Oost-Indië in. Je ziet dan als het goed is drie grote blokgebouwen in blauw, rood en groen verschijnen. Na het groene gebouw vind je het gebouw van Danslokaal en de Beachfabriek. Neem de dubbele rode trap naar boven en je vind ons helemaal aan het einde van de grote ruimte die je dan betreedt, linksachterin.

X