fbpx

Workshops en weekenden met Arati

Nieuw! ‘The Juice’- Summer Play Edition

Dinsdag 20 juli 19:00 uur t/m vrijdag 23 juli 2021 18:30 uur

Vandaag, 13 juli, kun je nog een ticket kopen met een bonus! Je krijgt bij je ticket namelijk je eigen kamer mét eigen badkamer erbij cadeau 🤩. Wel vóór vanavond 20:00 uur je ticket kopen!

Na onze laatste Sensual Women’s intensive in mei, hadden we zo’n zin om verder te spelen en nóg een driedaagse aan te bieden. Daarom bieden Mila en ik een Summer Play Editie aan maar dan vooral gevuld met speelse en uitdagende elementen. Een soort Juice 2.0. Zin in?

Natuurlijk weer in De Horst in Meddo, met goddelijk eten en eigen kamers, en dit keer met bijzondere vormen van (erotische) massage, dans en natuurlijk het uitdiepen van de erotische typen. Alle informatie vind je op de pagina van Mila, een Engelstalige versie dit keer 😉. Maar het is zeer waarschijnlijk dat deze editie toch weer in het Nederlands gegeven wordt.

Voor wie? Voor iedereen die zich als vrouw identificeert 💃. En we hopen natuurlijk dat je erbij bent!

Weet je het al en wil je je ticket metéén kopen? Dat kan HIER

Vrij met Jezelf – Orgasmic Breath Intensive

Adem en speel van low- naar high-level fun!

Vrijdag 20 aug 15:00 uur t/m zondag 22 aug 2021 18:00 uur

Jouw ademhaling is één van de belangrijkste elementen in het voelen expanderen van je plezier en genot in je lichaam, zeker in je seksualiteit 😉. En dat is precies waar we mee bezig gaan in deze heerlijke en inspirerende intensive die ik aanbied in samenwerking met Wilna Eenkhoorn. Wilna heeft na een leven lang trainen in de adem en in de yoga al haar kennis en (levens)wijsheid gebundeld in de Verbonden Adem Opleiding, dus ik ben superblij dat wij jou deze lange weekend intensive aan kunnen bieden!

Naast werken met je adem neem ik je ook mee op onderzoek naar hoe je meer en anders verbinding kunt maken, dus het spelen! In Ritual Play én met Consent. Leren over je erotische bedrading en méér.  Lees daarover meer op de Orgasmic Breath Intensive pagina, waar je ook je ticket kunt kopen.

Liever meteen je ticket kopen? Dat kan HIER.

Ritual Play – in Nijmegen, voor tweetallen

Vrijdag 10 september 19:30 – 22:30 uur in Cordium

Een avond om eens op een totaal andere manier in beweging én in contact te komen met elkaar. Nee, het is geen dansen, het is spelen ofwel ‘zijn’ met elkaar op de mat, non-verbaal en altijd met consent. Grijp je kans en voel je helemaal welkom!

Meer lezen en aanmelden? Kijk dan HIER.

Kun je niet en wil je dolgraag? Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en ik hou je op de hoogte wanneer het weer kan.

‘The Juice’- een intensive over vrouwelijke sensualiteit
en sensueel/seksueel plezier = is helaas alweer voorbij, maar er komt een volgende!

En wel van donderdag 18 t/m zaterdag 20 november 2021, dus zet m vast in je agenda

Samen met Mila de Bos van Louloudance bied ik een heerlijke en diepgaande driedaagse intensive aan waarin we o.a. dansen met de Archetypen en seksueelontdekkingswerk gaan combineren. In deze intensive ga je allerlei nieuwe manieren leren en ontdekken waarmee je jouw eigen ‘juice’ weer gaat laten stromen. Daarnaast is het diepgaand, is er ruimte voor wat er bij jou speelt en staat veiligheid, plezier en sisterhood op nummer één bij ons.

Voor wie? Voor iedereen die zich als vrouw identificeert 💃.

Kijk HIER voor meer informatie en aanmelden: de nieuwe informatie volgt nog!

Sorry. Dit formulier accepteert geen nieuwe inzendingen meer.

  • Laten we elkaar ontmoeten in het ontdekkingsgesprek. Na het invullen van dit aanmeldformulier ontvang je een link naar mijn agenda om jouw gesprek in te plannen. Je bent heel welkom.

  • Laten we elkaar ontmoeten in het ontdekkingsgesprek. Na het invullen van dit aanmeldformulier ontvang je een link naar mijn agenda om jouw gesprek in te plannen. Je bent heel welkom.